torsdag 24 juli 2014

Jag kan inte förklara

Nu är det som så att jag gick till brevlådan i går för att hämta posten. Där låg det ett brev från Karolinska sjukhuset. Det är nu alla ska bli tysta och stilla och lyssna spänt.....

Ja du har rätt!

Jag har fått tid för operation i september.

Den känslan jag har i mig nu går inte att förklara. Jag har längtat och väntat så länge och nu är det snart dags. Får jag vara så här lycklig?


5 kommentarer:

  1. Stort Grattis!! :) Kommer ihåg den dagen jag fick mitt besked ang operationen, för ca ett år sen...jag tror jag förstår hur du känner! ;)
    //Alex

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Det är en härlig känsla. Jag har valt en variant av mastektomi som ska ge fint resultat men som kräver minst två operationer. Bara att få slippa bindern gör mig så glad.

      Radera
    2. Jag hade mycket att ta bort och det blev från under ena armhålan till den andra. Jag har aldrig använt binder, så det var rätt jobbigt med västen för mig under läkningen...där tror jag du kommer vara hjälpt av att ha erfarenheten med bindern.

      Radera
    3. Efter 2 år med binder så ska jag nog klara västen ett tag.
      Är du nöjd med resultatet? Har du använt plåster, kräm etc för att få så fin läkning som möjligt?

      Radera
  2. Efter en stor magoperation och stort ärr kan jag tipsa om Biooil att smörja med. Ärret drar i hop sig jättefint och blir mjukt och fint. Drar även ihop bristningar.

    SvaraRadera